Home
Shop

Sälja guld - vi köper ditt guld

Butik & online

Vi är en tillförlitlig och erfaren guldhandlare när du vill sälja guld och få bra pris för ditt skrotguld – du kan sälja allt från guldtackor och guldmynt till guldsmycken och annat i guld.

Sedan 2017 har vi arbetat hårt för att göra det enklare och mer lönsamt för dig att investera i guld men också för att tjäna pengar på guld du har liggandes hemma. Du kan välja att besöka oss direkt i Helsingborg, eller beställa vår trygga och försäkrade guldpåse online och skicka in guldet. 

Ekonomisk säkerhet i alla tider

Sälj ditt guld hos Noblex AB och upplev enastående service, pålitlighet och marknadens bästa erbjudanden . Vår butik är stolt över att erbjuda en professionell och transparent guldinköpsservice, där varje kund får den uppmärksamhet de förtjänar. Med lång erfarenhet och kunnig personal strävar vi alltid efter att skapa en trygg och gynnsam affärsrelation.
Vår butik finns i Helsingborg men det går även beställa hem en guldpåse som är gratis och fullt försäkrad, vi värderar och betalar ut samma dag som vi tar emot guldet.

Kontakta oss

Varför är det värt att sälja sitt guld?

Att sälja guld till rätt guldpris via oss kan vara ett klokt beslut av flera anledningar. Guld är inte bara en ädelmetall med evigt värde, utan även en flexibel tillgång som kan omvandlas till likvida medel när du behöver det som mest. I tider av ekonomisk osäkerhet fungerar guld ofta som ett säkert kort, vilket innebär att dess värde står stabilt eller ökar även när andra investeringar faller i värde. Om du säljer guld när priserna är höga kan du tjäna mer pengar och få mer utrymme för andra ekonomiska behov.

Enkelt att sälja

Guld är mycket lätt att lämna in och sälja. Det betyder att du snabbt kan byta det mot kontanter. Vi erbjuder en effektiv och transparent process för att lämna in ditt guld och garanterar att du får betalt direkt baserat på de mest aktuella marknadspriserna.

Vi håller koll på guldpriserna

Guldpriserna fluktuerar beroende på globala marknadsförhållanden. Vi håller ständigt ett öga på marknaden för att kunna ge dig bästa möjliga rådgivning och värdering av ditt guld

SPOTPRIS 24K

824.21 Kr/g

Just nu köper vi online för:

799.48 Kr/g

Just nu köper vi i butik för:

799.48 Kr/g
01 Primary (Vertical)/Colour/Light background/Swish_Logo_Primary_Light-BG_SVGCreated with Sketch.
Snabb utbetalning via Swish
nofees-svg
Inga dolda avgifter
price-svg
Alltid bästa guldpriset

Beställ kostnadsfritt prisförslag genom att fylla i kund- och föremålsuppgifter nedan

  Så här enkelt är det att sälja ditt guld

  Hur beställer man en guldpåse?

  Först och främst behöver du en säker metod för att skicka ditt guld till oss. Det gör du genom att beställa en guldpåse från vår hemsida. Vår påse är specialdesignad för säkra transporter och är helt gratis. När du har fyllt i dina uppgifter skickar vi guldpåsen direkt till din adress.

  login e1716213895115

  ‎ 1. Logga in

  Börja med att logga in för att komma till formuläret nedan för beställning av guldpåse.

  contact form 1 e1716213193679

  ‎ 2. Fyll i uppgifter

  Fyll i dina uppgifter samt beskrivning av föremålen som karat, vikt och typ av guld, ladda gärna upp en bild av innehållet.

  handshake e1716213261796

  ‎ 3. Bekräftelse och leverans

  Klicka på Beställ så kontaktar vi er med ett prisförslag (om pris ej avtalat sedan tidigare) och om godkänt så skickas guldpåsen hem till dig utan kostnad. Vi står för frakt tur & retur inkl. försäkring av innehållet.

  return goods e1716213487233

  ‎ 4. Skicka tillbaka guldpåse

  Följs instruktionerna som medföljer guldpåsen, hur man paketerar, förseglar och vart man skall vända sig till för att skicka det tillbaka guldpåsen. Försändelsen kan spåras och är försäkrat under transporten tillbaka till oss.

  Pay

  ‎ 5. Inspektion och utbetalning

  När Noblex mottagit din Guldpåse kommer guldet att genomgå inspektionen av vår personal för att verifiera karat och vikt. När vi tar emot ditt guld, värderar våra erfarna guldsmeder och värderare dess renhet och vikt. Sedan sätter vi ett rättvist pris baserat på aktuella marknadspriser. Vår värderingsprocess är öppen och följer tydliga marknadsregler.

  Du måste vara inloggad för att beställa guldpåse Logga in

   

  Back to Top
  Product has been added to your cart
  Öppna Chat
  1
  💬 Några funderingar?
  Skanna koden
  Hej 👋
  Har ni några funderingar? Skriv gärna till oss så hjälper vi er så gott vi kan!